Sign-In Member Shaklee

MEMBERSHIP


Kami mengalu-alukan anda menjadi sebahagian dari keluarga kami Empayar Kasih Sayang. Bersama-sama kita menJANA PENDAPATAN TAMBAHAN secara PART TIME/ FULL TIME. Dengan shaklee, anda adalah CEO perniagaan anda. Dimana, anda berupaya menjana pendapatan tambahan dengan tanpa had! YOU SIGN YOUR OWN CHECK!!


 Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 988003 sebagai sponsor.

Yuran keahlian
Shaklee Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?
Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 988003 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee sendiri secara online atau offline.

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee
Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan. Dengan menjadi ahli di bawah Empayar Kasih Sayang (menggunakan ID saya 988003 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami – Empayar Kasih Sayang Biz Group. Bimbingan dan latihan diberikan sepenuh nya secara ONLINE dan juga OFFLINE.
Kenapa Best Ber-bisnes Shaklee..?
  • Kelas ONLINE - anytime, anywhere, 24/7 !
  • Bisnes Unlimited. Anytime,anywhere.. Tunggu bas pun boleh berbisnes. Sambil buat kerja rumah @ bekerja pun boleh bisnes.
  • Tiada BOSS nak marah-marah.
  • Boleh online Facebook,Twitter,Instagram dan apa2 je selalu. Secara automatic boleh ber-blog & jadi blogger disamping buat duit dengan blog.
  • Modal pun tak payah keluar.
  • Tak perlu keluar suara,menjerit2 “Mari Beli,Mari Beli” kat pasar ke,pasar malam ke.. Hanya kongsi di Media Massa anda.

Jenuh kalau nak senarai kenapa bestnya bisnes Shaklee ni…Tapi ternyata memang best sangat2 kalau jadi ahli Shaklee ni… Sign-In Member dulu,dapat tahu la keseronokkan bisnes ni. Yang penting kemahuan anda untuk majukan diri anda dan tebalkan poket anda.


No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png